Ondersteund door ruime management- en allround HR-advies ervaring heb ik mij vanaf 2002 gespecialiseerd in het adviseren en coachen van organisaties, management en medewerkers bij persoonlijke en professionele ontwikkelingsvragen.

“Het begeleiden van verandering en ontwikkeling is voor mij iedere keer weer uitdagend en verrijkend. Vanuit eigen ervaring weet ik hoeveel voldoening het geeft om zelf de regie te nemen in werk en loopbaan en persoonlijk leiderschap te tonen in je professionele ontwikkeling. Dit gaat meestal niet vanzelf en vraagt een heldere kijk op de ontwikkelingen in de organisatie én op je eigen ontwikkeling als mens en professional.

Van nature ben ik erop gericht om werksituaties in evenwicht te brengen en organisaties en medewerkers te helpen zich in werk en in de onderlinge werkrelaties te versterken. Altijd rekening houdend met de context en vanuit de eigen deskundigheid en kwaliteiten die al aanwezig zijn in de organisatie en/of bij jezelf”

Ik ben gecertificeerd NOLOC Register Loopbaanprofessional en gecertificeerd NOBCO/EMCC Senior coach.

Wil je meer weten over mijn achtergrond, werkervaring en inspiratiebronnen? Vraag dan mijn volledige cv aan, kijk op mijn Linkedin-profiel of bezoek mijn profiel op de NOLOC-site of de NOBCO-site

Persoonlijk kennismaken?

Maak dan nu een afspraak voor een oriënterend gesprek.