STOER! Outdoorcoaching

Bij STOER! vinden ontmoetingen plaats op een mooie buitenlocatie, bijvoorbeeld op de hei, in een bosgebied of bij het water.

Bij STOER! zijn we zo veel mogelijk buiten omdat HRD Partner bij het maken van keuzes en bij het opdoen van inspiratie gelooft in de toegevoegde waarde van ‘afstand nemen in een natuurlijke omgeving’.

Favoriete buitenlocaties bevinden zich in ’t Gooi. In overleg kunnen we ook op een andere buitenlocatie afspreken.

Bij STOER! kun je kiezen voor:

  • een buitenworkshop
  • een individueel coachgesprek midden in de natuur
  • een team (of intervisie-) bijeenkomst, deels binnen/deels buiten

Ieder jaar in juni en september zijn er workshops met open inschrijving. Maar je kunt ook contact opnemen voor het bespreken van een aanbod op maat.

Buitenworkshops STOER!   open inschrijving

Deze workshops van een dagdeel worden gehouden op de Bussumerheide en zijn geschikt voor managers en medewerkers/professionals die zich willen laten inspireren door de stilte van de natuur en houden van wandelen.

Workshop “Van twijfel naar verlangen”

Voor wie?
Voor managers en medewerkers/professionals die meer voldoening willen halen uit hun huidige functie en/of willen/moeten veranderen van werk.
Je gaat op zoek naar wat je op dit moment in je loopbaan anders wit, naar wat je in werk verlangt en je onderzoekt en bepaalt de eerste vervolgacties.

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximum 6.

Data in 2020:
vrijdag 12 juni  / vrijdag 11 september

13.30 uur – 17.00 uur

Vraag hier naar de uitgebreide beschrijving van deze workshop of meld je direct aan. Investering: Euro 95,00 per persoon ( excl. BTW ) inclusief consumpties. Neem je aan deze workshop deel als particulier/ZZP-er dan geldt een gereduceerd tarief.

Workshop “Van wens naar werkelijkheid”

Voor wie?
Voor managers en medewerkers/professionals die weten welke verandering zij in hun loopbaan of in hun huidige functie willen en graag duidelijk krijgen hoe zij deze verandering kunnen realiseren.
Je krijgt inzicht in een aanpak die past bij je persoonlijke en unieke situatie.

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximum 6

Data in 2020:
vrijdag 26 juni / vrijdag 25 september

13.30 uur – 17.00 uur.

Vraag hier naar de uitgebreide beschrijving van deze workshop of meld je direct aan. Investering: Euro 95,00 per persoon ( excl. BTW ) inclusief consumpties. Neem je aan deze workshop deel als particulier of als zelfstandig professional dan geldt een gereduceerd tarief.