Outdoorcoaching | Retraites

Voor managers, medewerkers/professionals die graag buiten zijn en houden van wandelen is outdoorcoaching heel geschikt. We ontmoeten elkaar op een mooie buitenlocatie, bijvoorbeeld op de hei, in een bosgebied of bij het water. Favoriete buitenlocaties bevinden zich in ’t Gooi. In overleg kunnen we ook op een andere locatie afspreken. Maak een keus uit:

  • een 1-daagse wandelretraite (startlocatie Bussum) met als thema: ‘Reflectie op je loopbaan’
  • een individueel coachgesprek midden in de natuur of
  • een team (of intervisie-) bijeenkomst, deels binnen/deels buiten

De 1-daagse wandelretraite vindt ieder jaar maandelijks van mei tot en met september plaats met open inschrijving. Je kunt ook contact opnemen voor het bespreken van een aanbod op maat.

1 daagse wandelretraite ‘reflectie op je loopbaan’ (open inschrijving)

Deze retraite geeft je managers, medewerkers/professionals de mogelijkheid om stil te staan bij hun professionele loopbaan tot nu toe, te reflecteren, de balans op te maken en zich opnieuw te verbinden met dat wat belangrijk voor hen is in werk en leven. Het programma ontvouwt zich gedurende de dag via wandelen in stilte, via activerende oefeningen en schrijfopdrachten, via ontmoeten en uitwisselen én via kwaliteitsmomenten van individuele coaching. Een retraite in de natuur vergroot letterlijk en figuurlijk de blikveld en stimuleert creativiteit waardoor persoonlijke inzichten en oplossingsrichtingen op een natuurlijke en ontspannen manier helder worden.

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximum 6.

Data in 2022:
vrijdag 20 mei  / vrijdag 17 juni / vrijdag 15 juli / vrijdag 19 augustus / vrijdag 16 september

10.00 uur – 17.30 uur

Vraag hier naar meer informatie over deze retraite of meld direct aan. Investering: Euro 175,00 per persoon ( excl. BTW ) inclusief consumpties.