Performance coaching

Als de organisatie verandert, heeft dat effect op het functioneren en de ontwikkeling van medewerkers. Maar andersom ook: als medewerkers groeien in hun ontwikkeling heeft dit effect op hun omgeving, bijvoorbeeld op de samenwerking met hun manager, het team of andere mensen in de organisatie waar zij werken.

Veel voorkomende vragen over de ontwikkeling van managers of medewerkers/professionals, waarover organisaties met HRD Partner in gesprek gaan, hebben te maken met de volgende situaties:

  • een van mijn managers heeft moeite om zijn werk en privé in balans te houden; hoe help ik hem hierbij?
  • ik merk een verminderde motivatie bij een manager; hoe los ik dit met hem op?
  • de samenwerking binnen een van mijn teams verloopt niet goed; wat kan ik daaraan doen?
  • een medewerker heeft moeite om het niveau van zijn huidige functie goed in te vullen; in hoeverre is deze medewerker nog te ontwikkelen of welke andere mogelijkheid kan ik bieden?
  • Ik heb ontwikkelafspraken gemaakt met een van mijn medewerkers maar er is extra begeleiding nodig om deze afspraken te kunnen realiseren; hoe pak ik dit aan?

Herken jij je in een van bovenstaande situaties of heb je een andere vraag die betrekking heeft op hoe je managers of medewerkers/professionals nog succesvoller kunnen zijn in hun werk? HRD Partner helpt en adviseert je bij het vinden van een concrete en duurzame oplossingsrichting.

We maken eerst een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek, waarin kennismaking met de organisatie en je specifieke vraag centraal staan. Vervolgens bespreken we hoe de begeleiding eruit komt te zien en leveren we een advies op maat.

En… houden je managers of medewerkers/professionals van buiten zijn in de natuur? Zie meer informatie over deelname aan een 1-daagse wandelretraite of faciliteer hen met individuele coachgesprekken op een inspirerende natuurlijke buitenlocatie.