STOER! Outdoorcoaching

Bij STOER! vinden ontmoetingen plaats op een mooie buitenlocatie, bijvoorbeeld op de hei, in een bosgebied of bij het water.

Bij STOER! zijn we zo veel mogelijk buiten omdat HRD Partner bij het maken van keuzes en bij het opdoen van inspiratie gelooft in de toegevoegde waarde van ‘afstand nemen in een natuurlijke omgeving’.

Favoriete buitenlocaties bevinden zich in ’t Gooi. In overleg kunnen we ook een natuurgebied buiten deze regio als locatie afspreken.

Bij STOER! kun je kiezen voor:

  • Een individueel coachgesprek midden in de natuur
  • Deelname aan een buitenworkshop

Agenda buitenworkshops STOER!     open inschrijving

Deze buitenworkshops van een dagdeel vinden ieder jaar in juni en september plaats op de Bussumerheide en zijn geschikt voor managers/ medewerkers/ professionals die zich graag willen laten inspireren door de stilte van de natuur en houden van wandelen.

Workshop “Van twijfel naar verlangen”

Voor wie?
Voor iedereen, die meer voldoening wil halen uit werk of wil/moet veranderen van werk.
Je gaat op zoek naar wat je op dit moment in je loopbaan anders wilt, waar je in  werk naar verlangt en je onderzoekt en bepaalt je eerste vervolgacties.

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximum 6

Data in 2020:
vrijdag 12 juni  / vrijdag 11 september

13.30 uur – 17.00 uur

Vraag hier naar de uitgebreide beschrijving van deze workshop of meld je direct aan. Investering deelname particulieren: Euro 75,00 inclusief  consumpties.

Workshop “Van wens naar werkelijkheid”

Voor wie?
Voor iedereen die weet welke verandering in zijn loopbaan of huidige functie gewenst is en graag duidelijk krijgt hoe deze verandering te realiseren is.
Je gaat op zoek naar een aanpak die bij je past met oog voor jouw unieke situatie.

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximum 6

Data in 2020:
vrijdag 26 juni  / vrijdag 25 september

13.30 uur – 17.00 uur.

Vraag hier naar de uitgebreide beschrijving van deze workshop aan of meld je direct aan. Investering deelname particulieren: Euro 75,00 inclusief  consumpties.