Outdoorcoaching | Retraites

Hou je van buiten zijn en wandelen? Dan ontmoeten we elkaar op een mooie buitenlocatie, bijvoorbeeld op de hei, in een bosgebied of bij het water. Favoriete buitenlocaties bevinden zich in ’t Gooi. In overleg kunnen we ook op een andere locatie afspreken.

Je kunt je aanmelden voor:

  • een 1-daagse wandelretraite (startlocatie Bussum) met als thema: ‘Reflectie op je loopbaan’
  • individuele coaching midden in de natuur

Ieder jaar van mei tot en met september vindt maandelijks de 1-daagse wandelretraite plaats met open inschrijving.

1 daagse wandelretraite ‘reflectie op je loopbaan’ (open inschrijving)

Deze retraite geeft je de mogelijkheid om stil te staan bij je professionele loopbaan tot nu toe, te reflecteren, de balans op te maken en je opnieuw te verbinden met dat wat belangrijk voor je is in werk en leven. Het programma ontvouwt zich gedurende de dag via wandelen in stilte, via activerende oefeningen en schrijfopdrachten, via ontmoeten en uitwisselen én via kwaliteitsmomenten van individuele coaching. Een retraite in de natuur vergroot letterlijk en figuurlijk je blikveld en stimuleert je creativiteit waardoor persoonlijke inzichten en oplossingsrichtingen op een natuurlijke en onspannen manier helder worden.

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximum 6.

Data in 2022:
vrijdag 20 mei / vrijdag 17 juni  / vrijdag 15 juli / vrijdag 19 augustus / vrijdag 16 september

10.00 uur – 17.30 uur

Vraag hier naar meer informatie over deze retraite of meld je direct aan. Investering: € 175,00 per persoon ( excl. BTW ) inclusief consumpties. Neem je aan deze workshop deel als particulier/ZZP-er dan geldt een gereduceerd tarief.