Referenties

‘Ineke is een ervaren adviseur en coach met veel bedrijfservaring in het werkveld van HR.  Het ontwikkelen van mensen en teams is haar specialisme. Ineke weet op een deskundige manier een prettige en persoonlijke leeromgeving te creëren. Met name de werkvormen die zij bedenkt zijn vernieuwend en verrassend en weten mensen in beweging te krijgen. Zij is een professionele en integere persoonlijkheid en een zeer betrouwbare partner. Een hele fijne vrouw’.
– Nancy Tromp, eigenaar Purple ID

‘Het coachtraject bij Ineke heeft mij meer succes en plezier in mijn functie gebracht. Ineke weet tijdens sessies een open en vertrouwde sfeer te creëren. Zij is persoonlijk betrokken en weet door het toepassen van uiteenlopende coachingsvormen daadwerkelijk verandering teweeg te brengen’.
– Bas v.d. Born, consultant

‘Ineke is een gelijkwaardige gesprekspartner voor beslissers bij opdrachtgevers en goed in staat om in persoonlijke gesprekken de vraag achter de vraag te achterhalen. Zij is deskundig en betrouwbaar en haar nuchtere kijk op zaken en het feit dat zij gevraagd en ongevraagd advies geeft op een constructieve wijze, dragen sterk bij aan dit beeld. Ineke is als geen ander in staat om zelfstandig van afspraken een concreet project te maken, ook wanneer dit nog niet eerder zo gedaan is. Hierbij toetst zij continue de verwachtingen van de betrokkenen en relativeert deze waar nodig. Zodoende is het resultaat van het project altijd conform verwachting en dit leidt consequent tot klanttevredenheid‘
– Yannick Rademaker, Principal Sales Manager, Randstad HR Solutions

‘In de 3 jaar die ik heb samengewerkt met Ineke heb ik haar leren kennen als een HR professional / coach ‘pur sang’. 
Zij is doortastend, resultaatgericht en bovenal een persoon die door haar oprechte en integere adviezen waarde toevoegt aan resultaten. Ineke is een zeer prettige, flexibele adviseur en coach met wie het fijn samenwerken is’.
– Kiki Schaap, HR Manager

‘Integer, oprecht geïnteresseerd, betrokken en een ervaren vakvrouw’.
– Sylvia Kommers, communicatieadviseur

‘Ineke heeft verstand van zaken, is integer en kan goed luisteren en mensen een spiegel voorhouden. Ze levert maatwerk en zet de juiste coachingsvaardigheden in op het juiste moment’.
Karin v. Reenen, beleidsadviseur

‘Ineke is een betrokken HR-professional. Ik heb haar coaching als to-the-point en respectvol ervaren, het was een genoegen door haar begeleid te worden’.
Ton de Jager, accountmanager