Ineke van der Roest

Ondersteund door ruime management- en allround HR advieservaring heb ik mij vanaf 2002 gespecialiseerd in het adviseren en coachen van managers en medewerkers/professionals die te maken hebben met – soms ingrijpende – veranderingen in werk.

Door een combinatie van opleiding, werk- en levenservaring én persoonlijke kwaliteiten heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren adviseur en (management)coach. Ik heb vakgerelateerde Post HBO-opleidingen afgerond op het gebied van loopbaanbegeleiding, team- en organisatiecaching en systemisch adviseren.  Jaarlijks neem ik deel aan inhoudelijke trainingen, workshops en congressen. Hierdoor blijf ik goed op de hoogte van alle veranderingen en ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.  In 2013 heb ik het besluit genomen waar ik al langere tijd naar uitkeek: werken vanuit zelfstandig ondernemerschap. Ik ben gecertificeerd  NOBCO/EMCC senior coach en gecertificeerd NOLOC loopbaanprofessional.

“Het omgaan met veranderingen is voor mij iedere keer weer uitdagend en verrijkend. Vanuit eigen ervaring weet ik dat je als manager of professional niet op alle ontwikkelingen in een organisatie beslissende invloed hebt. Daarom is het zo belangrijk om zelf de regie te nemen over hoe om te gaan met veranderende omstandigheden in werk/loopbaan en persoonlijk leiderschap te tonen. Dit gaat meestal niet vanzelf en vraagt een heldere kijk op de ontwikkelingen in de organisatie en op je eigen functioneren als manager of professional.
Van nature ben ik erop gericht om werksituaties in evenwicht te brengen en mensen en teams te helpen zich in werk te versterken. Altijd rekening houdend met de context en vanuit de eigen deskundigheid en kwaliteiten die al aanwezig zijn in de organisatie en/of bij jezelf”

Wil je meer weten over mijn achtergrond, werkervaring en inspiratiebronnen? Vraag dan mijn volledige cv aan, kijk op mijn Linkedin-profiel of bezoek mijn profiel op de NOLOC-site of de NOBCO-site.