Outdoorcoaching

Wil je een retraite of outdoorbijeenkomst toevoegen aan het aanbod van je eigen HR-dienstverlening? Heb je een vraag van een klant over outdoorcoaching ?

HRD Partner biedt in de zomermaanden ( mei t/m september )  1-daagse wandelretraites aan op de Bussumerheide in ’t Gooi met open inschrijving. In overleg kan ook een programma op maat gemaakt worden of een andere passende buitenlocatie gekozen worden.

De 1-daagse retraite is geschikt voor managers en medewerkers/professionals die zich graag willen laten inspireren door de stilte van de natuur en houden van wandelen.

1-daagse wandelretraite ‘reflectie op je loopbaan’

Deze retraite geeft de deelnemers de mogelijkheid om stil te staan bij hun professionele loopbaan tot nu toe, te reflecteren, de balans op te maken en zich opnieuw te verbinden met dat wat belangrijk voor hen is in werk en leven. Het programma ontvouwt zich gedurende de dag via wandelen in stilte, via activerende oefeningen en schrijfopdrachten, via ontmoeten en uitwisselen én via kwaliteitsmomenten van individuele coaching. Een retraite in de natuur vergroot letterlijk en figuurlijk de blikveld en stimuleert creativiteit waardoor persoonlijke inzichten en oplossingsrichtingen op een natuurlijke en ontspannen manier helder worden.

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximum 6.  Datum in overleg te bepalen.

10.00 uur – 17.30 uur

Vraag hier naar meer informatie over deze retraite of meld direct een team/groep aan. Groepsinvestering: € 995,00 ( excl. BTW ) inclusief consumpties. Individuele deelname: € 175,00

Interesse? Neem dan contact op voor meer informatie!